Get Adobe Flash player

Ladies and Gentlemen,

since 2010 Centrum Taśm i Pasów is also supplying its clients with an assortment of belts for bakery installations. Tight cooperation with manufacturers allows us to offer their products for most profitable prices.

Bakery belts and accessories:

ContiBake BE 6570 belt

  • belt thickness 2,2 mm;
  • bearing side: 100% multi-filament polyester;
  • running side: mono-filament polyester;
  • FDA certified, approved for food industry;
  • air-permeable;
  • minimal knife edges diameter from 6 mm for both endless and woven-in plastic polyester spiral connected (SS52) belt;
  • maximal width without longitudinal middle seams: 4100 mm;
  • temperature resistance: 140°C continuously, 220°C peak up to 10 minutes;
  • resistant to moisture, water, grease;
  • non-sticking to dough.

Application:

  • baking tunnels;
  • dough transport with knife edge;
  • dough processing (dough working);
  • deposit systems.

Możliwe wykonania:

  • endlessly woven;
  • woven-in plastic polyester spiral  SS52 (quick & easy installation).

contibake1

contibake2

Oven feeders belt

  • impregnated polyurethane;
  • easy to clean;
  • low stretching coefficient;
  • short realisation terms;
  • standard width: 560 mm.
plotna

Conveyor belts manufactured by Klump GmbH: PVC, PU, felt, structured, and belt connections (Self-Lock, Anker, Alligator).

tasmy

Felt sleeves

  • Ø 20–400 mm;
  • 2–6 mm thick;
  • 100% wool;
  • woven endlessly;
  • safe for foodstuff;
  • non-sticking to dough;
  • min. pulleys diameter 4 mm.
rekawy filcowe

Spreader belts

  • endlessly woven;
  • woolen surface, polyester core, max. elongation 1-2%;
  • impregnation possible;
  • safe for foodstuff, FDA approved.
do dzielarek

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.