Get Adobe Flash player

Technical data of Conti Bake BE 6750 belt

 

Type:

CONTI BAKE BE 6570

Belt construction:  

Top side/ dough - cake side:

100% polyester, multifilament, with a polyester needle effect,

for  non sticking of the dough,cross monofilament for high stability

air permeability 1000m³/h by 10mmWS

Running side:

100% polyester, monofilament ,coefficient of friction 0,15

Color:

white

Belt thickness:

2,2 mm

Belt weight:

1500 g/m²

Szerokość:

up to 4100 mm without longitudinal joints

Break resistance:  

166 kg/cm

Break point: 

28% elongation

for knife edges from:  

6 mm

Temperature resistance:

continuous 140ºC, peak up to 230ºC

Chemical qualities:

resistance against water, humidity, oil grease and dough

Splicing:

woven-in plastic polyester spiral

Cleaning:

belt can be cleaned with any type of chemical products, hot water under pressure, etc.

 

cb3


W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.